Translate-Μετάφραση

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η άνοιξη μας φέρνει ...τύχη!!!


Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013
Ο ερχομός της άνοιξης είναι μία καλή ευκαιρία για να βάλουμε χρώμα, άρωμα, φρεσκάδα και τύχη στη ζωή μας.Διάβασε ποια λουλούδια, φυτά, αιθέρια έλαια και αρώματα, μέταλλα και πέτρες μπορούν να μεταδώσουν στο ζώδιό μας τύχη και θετική ενέργεια:
ΚΡΙΟΣ  21 Μαρτίου – 20 Απριλίου
Παρορμητικό, αυθόρμητο και ενεργητικό Κριαράκι, αν νομίζεις ότι το τελευταίο καιρό όλα σου πάνε στραβά, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία τώρα την άνοιξη να αλλάξεις το σκηνικό και να φέρεις τύχη στη ζωή σου...πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά εφαρμόζοντας τις συμβουλές μας. Στόλισε το σπίτι ή την αυλή σου με λουλούδια και φυτά που φέρνουν τύχη στο ζώδιό σου, φόρεσε τα τυχερά χρώματα του ζωδίου σου, δοκίμασε αρώματα που θα σου φέρουν εύνοια και κράτησε κοντά σου μέταλλα και πετράδια, που θα κάνουν τη τύχη σου να σου χαμογελάσει και πάλι.
Το τυχερά σου λουλούδια: Αγιόκλημα, τουλίπες
Το τυχερό σου φυτό και δέντρο: Θάμνοι
Το τυχερό σου χρώμα: Κόκκινο της φωτιάς και το κοραλί
Οι τυχερές σου πέτρες: Ο αμέθυστος και το διαμάντι
Τα τυχερά σου μέταλλα: Σίδηρος και ατσάλι
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Κυπαρίσσι, κανέλα, σανδαλόξυλο, τριαντάφυλλο, μύρο και γεράνι!

ΤΑΥΡΟΣ  21 Απριλίου – 20 Μαΐου
Σταθερέ, λογικέ αλλά και καλόγουστε Ταύρε, η άνοιξη είναι η εποχή των γενεθλίων σου, είναι η ιδανική στιγμή για ανανέωση, αλλαγή αλλά και για τύχη! Παρόλο που δεν τα πας και τόσο καλά με τις αλλαγές, οι προτάσεις μας θα σε βοηθήσουν αυτή την άνοιξη να ανθίσει η εύνοια στη ζωή σου! Πώς θα γίνει αυτό; Στολίζοντας τον κήπο, το σπίτι ή το γραφείο με τα τυχερά σου λουλούδια και φυτά, διακοσμώντας το χώρο σου με το προσωπικό σου χρώμα, φορώντας αξεσουάρ με πέτρες ή μέταλλα αποκλειστικά για το ζώδιό σου και φορώντας ένα άρωμα ειδικά για το ζώδιό σου, που θα σε βοηθήσει να έχεις μεγάλη ρέντα!
Το τυχερά σου λουλούδια: Τριαντάφυλλα και παπαρούνες
Το τυχερά σου φυτά και δέντρα: Αχλαδιά, Μηλιά
Το τυχερό σου χρώμα: Κίτρινο
Οι τυχερές σου πέτρες: Αχάτης, Σμαράγδι
Το τυχερό σου μέταλλο: Χαλκός
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Πατσουλί, Κάρδαμο, Ιλάνγκ-Ιλάνγκ.

ΔΙΔΥΜΟΣ   21 Μαΐου – 21 Ιουνίου
Αυθόρμητε, εκφραστικέ και επικοινωνιακέ Δίδυμε, λατρεύεις την ανανέωση αλλά και την αλλαγή των εποχών, γιατί σου μεταδίδει κέφι και ενθουσιασμού. Την φετινή άνοιξη εκτός από πολύ καλή διάθεση θα έχεις και απίστευτη τύχη ...πώς θα το καταφέρεις αυτό; Μα φυσικά ακολουθώντας τις συμβουλές μας! Διάβασε ποιο λουλούδι, φυτό, χρώμα, πετράδι, μέταλλο και άρωμα θα σου μεταδώσει τύχη και μην διστάσεις να εφαρμόσεις τις προτάσεις μας, στην καθημερινότητά σου!
Το τυχερά σου λουλούδια: Κρίνοι, Ορχιδέα, Αγριολούλουδα
Το τυχερά σου φυτά και δέντρα: Αζαλέα, Μυρτιά
Το τυχερό σου χρώμα: Βιολετί
Οι τυχερές σου πέτρες: Χαλαζίτης, Ακουαμαρίν
Το τυχερό σου μέταλλο: Υδράργυρος
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Λεβάντα και Μέντα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ   22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Λουλούδια, όμορφες μυρωδιές, ανθισμένη φύση και ηλιόλουστος ανοιξιάτικος καιρός, πλημμυρίζουν την καρδιά σου με γλυκά συναισθήματα! Αυτή την άνοιξη όμως, εκτός από συναισθηματική ευφορία θα έχεις και μπόλικη τύχη, βάζοντας στη ζωή σου τα τυχερά σου λουλούδια, φυτά, χρώματα, πέτρες, μέταλλα και αιθέρια έλαια! Είναι η κατάλληλη στιγμή για ανανέωση και εύνοια ...πάμε λοιπόν!
Το τυχερά σου λουλούδια: Μανόλιες
Το τυχερά σου φυτά και δέντρα: Γεράνι, Λεμονιά
Το τυχερό σου χρώμα: Πράσινο
Οι τυχερές σου πέτρες: Σμαράγδι, Μαύρος Όνυχας
Το τυχερό σου μέταλλο: Ασήμι
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Αρώματα και αιθέρια έλαια που έχουν ως βάση τους το γεράνι, τη φράουλα και το λευκό τριαντάφυλλο.

ΛΕΩΝ   23 Ιουλίου – 21 Αυγούστου
Αγαπημένε, γενναιόδωρε και λαμπερέ Λέοντα, όπως κάθε άνοιξη έτσι και φέτος θα κάνεις τα πάντα για να ανανεωθείς και για να στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Εμείς σου έχουμε πολύ ευχάριστα νέα και φέτος την άνοιξη - εκτός από λάμψη και γοητεία- θα διαθέτεις και πολύ τύχη! Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Μαθαίνοντας ποια είναι τα τυχερά σου λουλούδια, δέντρα, χρώματα, πέτρες και μέταλλα που θα κάνουν τη ζωή σου να λάμψει και πάλι από τύχη.
Το τυχερά σου λουλούδια: Ήλιοι
Το τυχερά σου φυτά και δέντρα: Καρυδιά, Ελιά και γενικότερα τα εσπεριδοειδή
Το τυχερό σου χρώμα: Χρυσό, Πορτοκαλί
Οι τυχερές σου πέτρες: Ρουμπίνι, Διαμάντι
Το τυχερό σου μέταλλο: Χρυσό
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: κάρδαμο, εξωτικά μπαχαρικά, ρητίνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ   22 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Λογικέ, οργανωτικέ και πιστέ Παρθένε, η άνοιξη μπορεί να μην είναι από τις πιο αγαπημένες σου εποχές (προτιμάς περισσότερο το φθινόπωρο), εμείς όμως θα σε βοηθήσουμε να κάνεις τη φετινή άνοιξη να σου μείνει αξέχαστη. Πώς θα το πετύχουμε αυτό; Θα σου προτείνουμε λουλούδια, φυτά, δέντρα, χρώματα, πέτρες και μέταλλα που θα σου φέρουν τύχη!!!
Το τυχερά σου λουλούδια: Χρυσάνθεμα
Το τυχερά σου φυτά και δέντρα: Κερασιά
Το τυχερό σου χρώμα: Βιολετί
Οι τυχερές σου πέτρες: Ίασπις, Ζιργκόν
Το τυχερό σου μέταλλο: Υδράργυρος
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Μυρτιά, ευκάλυπτος, κυπαρίσσι

ΖΥΓΟΣ     24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου
Γλυκέ, ήρεμε αλλά και κοινωνικέ Ζυγέ, η άνοιξη είναι μία από τις αγαπημένες σου εποχές, γιατί σου χαρίζει δημιουργικότητα και κέφι για ανανέωση, ταξιδάκια και βολτίτσες. Φέτος το Oroskopos.gr θα κάνει την άνοιξη να σου μείνει αξέχαστη. Διάβασε ποια λουλούδια, φυτά, δέντρα, χρώματα, πέτρες, μέταλλα και αρώματα θα σε βοηθήσουν αυτή την εποχή να έχεις καλοτυχία!
Το τυχερά σου λουλούδια: Μεγάλα Ροζ Τριαντάφυλλα, Μαργαρίτες
Το τυχερά σου φυτά και δέντρα: Μουριά
Το τυχερό σου χρώμα: Παστέλ αποχρώσεις (Ροζ, Θαλασσί)
Οι τυχερές σου πέτρες: Διαμάντι, Οπάλιο
Το τυχερό σου μέταλλο: Χαλκός
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Το άρωμα του ευκαλύπτου και του γερανιού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ    24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου
Ατρόμητε, μεθοδικέ και πολύ ερωτικέ Σκορπιέ, την φετινή άνοιξη μπορείς και εσύ να επαναφέρεις και πάλι την τύχη στη ζωή σου ακολουθώντας τις προτάσεις του Oroskopos.gr! Δες ποια λουλούδια, φυτά, χρώματα, πέτρες, μέταλλα και αρώματα είναι τα τυχερά του ζωδίου σου και συμπεριέλαβέ τα στη ζωή σου! Σύντομα θα δεις όλα να αλλάζουν προς το καλύτερο...
Το τυχερά σου λουλούδια: Χρυσάνθεμα, Γλαδιόλα, Αζαλέα
Το τυχερά σου φυτά και δέντρα: Κάκτος
Το τυχερό σου χρώμα: Μπορντό, Μαύρο
Οι τυχερές σου πέτρες: Τοπάζι, Μαλαχίτης
Το τυχερό σου μέταλλο: Σίδηρος
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Βανίλια, καρύδα, κέδρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ    23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Δραστήριε και ταξιδιάρη Τοξότη, την άνοιξη φορτίζεις και πάλι τις μπαταρίες σου και επαναφέρεις το κέφι και την αισιοδοξία σου. Η φετινή άνοιξη όμως θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για σένα, γιατί εκτός από διασκέδαση θα συμπεριλάβεις στη ζωή σου και τύχη. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Ακολουθώντας τις προτάσεις μας, για να επαναφέρεις στη ζωή σου την εύνοια που τόσο πολύ σου αξίζει. Διάβασε ποιο λουλούδι, φυτό, χρώμα, πέτρα, μέταλλο, αρώματα θα διώξουν μακριά από την ζωή σου την κακοτυχία!
Το τυχερά σου λουλούδια: Γαρύφαλλα
Το τυχερά σου φυτά και δέντρα: Μουριά, καστανιά
Το τυχερό σου χρώμα: Μπλε, μοβ
Οι τυχερές σου πέτρες: Ψευδάνθρακας, Τυρκουάζ
Το τυχερό σου μέταλλο: Κασσίτερος
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Μοσχοκάρυδο και περγαμόντο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ    22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
Αρκετά με τις αναποδιές, τις καθυστερήσεις και τη κακοτυχία φίλε Αιγόκερε! Έφτασε η άνοιξη και η φύση σε καλεί να την εμπιστευτείς για να φέρεις και πάλι την τύχη στη ζωή σου! Πώς θα καταφέρεις να χαμογελάσεις και πάλι από εύνοια; Βάλε στη ζωή σου τα λουλούδια, τα δέντρα, τα αρώματα, τα χρώματα, τις πέτρες και τα μέταλλα που θα φέρουν αποκλειστικά στο ζώδιό σου τύχη!
Το τυχερά σου λουλούδια: Γιασεμί, καμέλιες
Το τυχερά σου φυτά και δέντρα: Πεύκο
Το τυχερό σου χρώμα: Καφέ, Γκρι
Οι τυχερές σου πέτρες: Άσπρος Όνυχας, Σεληνόλιθος
Το τυχερό σου μέταλλο: Μόλυβδος
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Βετιβέρ, Κυπαρίσσι

ΥΔΡΟΧΟΟΣ    21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου
Φίλε Υδροχόε, αν αυτό που ψάχνεις αυτό το διάστημα είναι η τύχη, εμείς θα σε βοηθήσουμε να την κάνεις να σου χαμογελάσει και πάλι. Δεν είναι δύσκολο να συμβεί, αρκεί να στραφείς για λίγο στη φύση, που τόσο πολύ αγαπάς. Υπάρχουν λουλούδια, φυτά, χρώματα, πέτρες, μέταλλα και αρώματα, που αν τα χρησιμοποιήσεις στην καθημερινότητά σου θα δεις πολλά ζητήματα της ζωής σου να εξελίσσονται πιο γρήγορα και ευνοϊκά!
Το τυχερά σου λουλούδια: Ιβίσκος
Το τυχερά σου φυτά και δέντρα: Ελιά
Το τυχερό σου χρώμα: Μπλε
Οι τυχερές σου πέτρες: Ζαφείρι, Οπάλιο
Το τυχερό σου μέταλλο: Μόλυβδος
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Πεύκο, Λεβάντα

ΙΧΘΥΣ    20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Καλωσόρισε την άνοιξη στη ζωή, αλλά και την τύχη στη ζωή σου αγαπημένε Ιχθύ, ακολουθώντας μερικά μυστικά της φύσης που θα απομακρύνουν από τη ζωή σου την στασιμότητα και τα εμπόδια; Θέλεις να συμβεί αυτό; Διάβασε ποια λουλούδια, φυτά, χρώματα, πέτρες, μέταλλα και αρώματα ευνοούν το ζώδιό σου!
Το τυχερά σου λουλούδια: Πασχαλιά, ορχιδέα
Το τυχερά σου φυτά και δέντρα: Νυχτολούλουδο
Το τυχερό σου χρώμα: Γαλαζοπράσινο
Οι τυχερές σου πέτρες: Χρυσόλιθος, Σεληνόλιθος
Το τυχερό σου μέταλλο: Κασσίτερος
Τα τυχερά σου αρώματα, αιθέρια έλαια: Δάφνη και μοσχοκάρυδο!

1 σχόλιο:

Gina-Teta είπε...

Γεια σου Βίκη, από περιέργεια μπήκα σπίτι σου διάβασα τα ζώδια και αν και δεν πολυπιστεύω, μου άρεσα όσα γράφεις. Είμαι τοξότης και όντως μ΄ αρέσουν πολύ τα ταξίδια! Η κρίση όμως μου "έβαλε στο πατάρι" τις βαλίτσες. Έτσι και εγώ το έχω ρίξει σε βολτίτσες στην μπλογκογειτονιά! Να είσαι καλά!